Welkom bij Modeatelier IAM Couture

Datum workshop Lockmachine bekend: zie agenda

Met deze workshop leer je meer te doen met de lock machine dan alleen maar naden af te werken. Wat in de praktijk als veel gehoorde problemen zijn:
·          uitstekende lusjes;
·         golvende naden;
·         gerimpelde naden;
·         draden die breken;
·         naalden die breken.
Als je aan het eind van deze workshop bent kan je deze problemen zelf oplossen.

IAM Couture is een bedrijf met specialisatie in de mode branche. IAM Couture bestaat nu uit 3 segmenten:
 
Modeatelier  |  Modevakschool  | Borduurstudio
 
IAM Couture al 28 jaar het vertrouwde adres voor uw couture opdracht, uw modevakopleiding en borduuropdracht.
 
Van het vervaardigen van een bruidsjurk, ver- en herstelwerkzaamheden, volgen van een opleiding (met staatsexamen), volgen van workshops tot het professioneel borduren van caps, bodywarmer's, badhanddoeken, babyartikelen etc. kunt u bij ons terecht en Uw wens staat bij ons centraal!
 
In het atelier is een onderwijs opstelling voor maximaal 7 leerlingen. Er is voor deze opzet gekozen zodat iedere leerling voldoende aandacht krijgt bij zijn opleiding.
 
Voor  het vervaardigen van uw couture opdracht trekken wij alle tijd uit om uw creatie volledig naar uw wensen en maten te ontwerpen en vervaardigen. Wij werken op afspraak en ontvangen  u in ons atelier en in alle rust praten wij uw couture wensen met u door.
 
Ook organiseren wij diverse workshops zoals o.a. tassen maken, lingerie, korsetten, gebruik lockmachine, gebruik coverlockmachine en kneepjes. Leuke 1 of 2 daagse workshop waarin u na afloop in staat bent om zelfstandig het gekozen onderwerp te vervaardigen of te gebruiken.

Ingrid Brouwer is in 1990 afgestudeerd aan de mode opleiding Danckaerts en sindsdien als zelfstandig onderneemster werkzaam in de mode branche.
Ingrid Brouwer, eigenaresse IAM Couture Ingrid Brouwer, eigenaresse IAM Couture
 
 
| KvK nr.: 28089308  |  BTW nr.: NL057462008B01 | Lid van BvK (Branchevereniging Kleermakers) |

Over IAM Couture

IAM Couture is een bedrijf met specialisatie in de mode branche. Van het vervaardigen van een bruidsjurk, ver- en herstelwerkzaamheden, volgen van een opleiding (met staatsexamen) tot het professioneel borduren van caps, bodywarmer's, badhanddoeken etc. kunt u bij ons terecht en Uw wens staat bij ons centraal!

Contact opnemen

079-3316832
06-22454331
06-51695209
info@iamcouture.nl
borduren@iamcouture.nl

Twitter

    Facebook

    12th Fan Womens Jerseys