Workshops

IAM Couture organiseert enkele malen per jaar workshops zoals: lock machine, coverlock machine, luxe korsetten, lingerie, paspop, paspop 1/2, kneepjes en tassen maken. Bij het volgen van de workshops is enige naai ervaring gewenst. Kijk in de agenda voor geplande workshops.

Bepaal uw eigen stijl! In een workshop leert u wat de trends zijn en wat u er zélf mee kunt. Hoe combineert u ze en hoe past u ze toe in uw eigen stijl en garderobe? Welke basis-items zijn handig om te hebben? Maar ook: bepaal uw eigen stijl. Bij IAM Couture kunt u actief meedoen met de creatieve workshops. Iedereen die op een gezellige en creatieve manier meer willen weten op modegebied, kan zich aanmelden voor onze workshops.

Sommige van deze workshops lenen zich ook uitstekend voor vrijgezellen feestjes. Aan de workshops nemen maximaal 7 personen deel, zodat er voor een ieder voldoende aandacht en begeleiding is. Voor verdere informatie en/of aanmelden neem contact met ons op. info@iamcouture.nl / tel.nr. 079 – 331 68 32 Voor data en/of lestijden zie agenda.

KvK nr.: 28089308  |  BTW nr.: NL057462008B01 | Lid van BvK (Branchevereniging Kleermakers) |

Over IAM Couture

IAM Couture is een bedrijf met specialisatie in de mode branche. Van het vervaardigen van een bruidsjurk, ver- en herstelwerkzaamheden, volgen van een opleiding (met staatsexamen) tot het professioneel borduren van caps, bodywarmer's, badhanddoeken etc. kunt u bij ons terecht en Uw wens staat bij ons centraal!

Contact opnemen

079-3316832
06-22454331
06-51695209
info@iamcouture.nl
borduren@iamcouture.nl

Twitter

    Facebook

    12th Fan Womens Jerseys