Bruidsmode

Je bruiloft is een van de belangrijkste gebeurtenissen in je leven en daarom wil je mooi voor de dag komen, je bijzonder en speciaal voelen.

Daarom hanteren wij het motto: Jouw belangrijkste dag is onze belangrijkste zorg!

Ook staan wij voor betaalbare bruidsmode voor iedereen.

                          

In ons atelier ontvangen wij jou op afspraak zodat wij voldoende aandacht aan je ontwerp en wensen kunnen besteden. Geen wachtende klanten achter je, in alle rust en met alle aandacht spreken wij alles door.

Na het doorspreken en opmeten van alle maten word er eerste een proefmodel op maat gemaakt. Na het doorpassen en perfectioneren van dit proefmodel gaan wij aan de slag met de door jou uitgekozen stof(fen) en materialen. Tegelijkertijd maken wij vervolgafspraken om tot de perfecte en volledig naar jou wensen vervaardigde bruidsjurk te komen.

Ook kunt u bij ons terecht voor couture voor het bruidsmeisje, bruidsjonker of bruidsmoeder. Hier hanteren wij dezelfde procedure als voor de bruid, op afspraak en in alle rust bespreken wij alle mogelijkheden.

Wij zijn tevens gespecialiseerd in proportieleer (defenitie: Leer der verhoudingen van afzonderlijke delen tot elkaar en tot het geheel). Heeft u afwijkende maten en/of vervorming dan kunnen wij een passende oplossing voor u tekenen (ontwerpen) en verwerken tot een patroon zodat u een perfect passende bruidsjurk kan dragen.

Is je interesse gewekt en wil je meer informatie neem dan contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak.

info@iamcouture.nl - 079 3316832 - of vul ons contactformulier in.
 

KvK nr.: 28089308  |  BTW nr.: NL057462008B01 | Lid van BvK (Branchevereniging Kleermakers) |

Over IAM Couture

IAM Couture is een bedrijf met specialisatie in de mode branche. Van het vervaardigen van een bruidsjurk, ver- en herstelwerkzaamheden, volgen van een opleiding (met staatsexamen) tot het professioneel borduren van caps, bodywarmer's, badhanddoeken etc. kunt u bij ons terecht en Uw wens staat bij ons centraal!

Contact opnemen

079-3316832
06-22454331
06-51695209
info@iamcouture.nl
borduren@iamcouture.nl

Twitter

    Facebook

    12th Fan Womens Jerseys